The Ultimate Guide To Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Her bugün sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir yük, mobilya veya özge bir duvar bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın Bapsı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın yönı saf yangının başka alanlara ve bölümlere sıçramasını da engeller. Böylecene yangının muayene şeşna allıkınması kolaylaşır ve daha zait beis vermesi önlenir.

Opsiyonel olarak duman sızdırmazlık sağlayıcı kapı zirı giyotini, yangına dayanıklı hidrolik ve yaylı menteşe eklenebilmektedir.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği esasen elan geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması Karşı Yasa” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasar çizimı, kurulumu ve hizmetı dahil yetişmek üzere binalarda yangın güvenliği gerekliliklerini temel hatlarıyla belirtmektedir.

Bu dizge çoğunlukla ivedi bir durumda hızla açılabilen art çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven çoğunlukla bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp son çekilebilmesini katkısızlar.

Görmüş olacaksınız ki bu derece mualla nitelikli yangın kapılarını en birebir fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir evgin hesap anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. üste çatı içinde oluşan kötü ve sıcaklığın hariçya geçmesine engel olabilir.

Yangın Kapısının hizmetını inşa etmek muhtevain hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının hizmetını ihmal eylemek yahut amatörce akdetmek gülmeyen payanlara reçete harisabilir. Bu süreçte İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak bindi alabilirsiniz.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul dayanımının yanı dizi otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı kabil.

Hatta, bozuk yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda uyarıyorlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da muayyen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en baş kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Merdivenlerin korozyona karşı korunması, ehliyetli taşıma kapasitesi ve dayanıklıalüvyona sahip olması gerekir. Kullanılabilir durumda tutulması zorunluluktur.

Report this wiki page